Lounas IMG_7018.jpg

Ravintola Prikka tarjoilee lounasta arkisin ilmoitettuina päivinä klo 11.00 - 13.00.

Lounasmenuun kuuluvat alkuruoka, kolme pääruokavaihtoehtoa sekä jälkiruoka. Pääruokavaihtoehtoja ovat liha-, kala-/kana- ja kasvisruoka. Ravintolassamme järjestetään ajoittain myös buffetlounaita.

Toivomme, että teet pöytävarauksen lounaalle. Varaathan aikaa vähintään tunnin vierailullesi.

 

 

 

 

LOUNAS 20.11.

 

ALKURUOKA

Punajuurikookoskeittoa (G, V)

Siemensämpylä (L)

(Sämpylä saatavana gluteenittomana ja maidottomana)

 

 

PÄÄRUOKAVAIHTOEHDOT

Punaviinimarinoitua naudan ulkofileetä*, pippurikermakastiketta,

rosmariiniperunoita ja uunikasviksia (G, L)

 

Paistettua lohta**, hollandaisekastiketta, manteliperunoita

ja kolmen sipulin papuja (G, L)

 

Halloumi-kasvispihvejä, tzatzikikastiketta, manteliperunoita

ja uunikasviksia (G, L)

 

 

JÄLKIRUOKA

Suolakaramellipannacotta, kinuskikastiketta ja karamellisoituja manteleita

(G, L)

*Alkuperämaa Suomi

**Alkuperämaa Norja

 

 

 

 

LUNCH 20.11.

 

STARTER

Beetroot-coconut soup (G & VEG)

Seed buns (L)

Seed buns are served as a gluten and dairy free option

 

MAIN COURSES

Beef sirloin* marinated with red wine, potatoes seasoned with

rosemary, creamy pepper sauce and roasted vegetables (G, L)

 

Fried salmon**, Hollandaise sauce, almond potatoes

and green beans with yellow onion, garlic and chive (G, L)

 

Halloumi-vegetable patty, tzatziki sauce, almond potatoes

and roasted vegetables (G, L)

 

 

DESSERT

Salted caramel pannacotta with Russian candy and sweetened

almonds (G, L)

 

*Country of origin: Finland

**Country of origin: Norway

 

 

 

LOUNAS 21.11.

 

ALKURUOKA

Bruschetta (M), jossa täytevaihtoehdot:

 tomaatti (G, M)

kylmäsavulohi (G, L),

vuohenjuusto ja hunaja (G)

(Patonki saatavilla gluteenittomana)

 

PÄÄRUOKAVAIHTOEHDOT

Possupaistia*, tomaattikastiketta ja kukkakaalipyreetä, paahdettua porkkanaa ja papuja

sekä persilja-parmesaanilohkoperunoita (G, L)

 

Voipippurikanaa*, sitruunakastiketta, ratatouillea ja friteerattuja juureksia (G,L)

 

Pinaattiricottatäytteisiä kasviscanneloneja, marinarakastiketta, ratatouillea ja sitruunakastiketta (L)

 

 

JÄLKIRUOKA

Mansikka-valkosuklaatiramisu, mantelilikööriä (G, L)

 

*Alkuperämaa Suomi

 

  

 

LUNCH 21.11.

 

STARTER

Bruchetta (M)  with three topping options:

Tomato (G, M)

Cold smoked salmon (G, L)

Goat cheese with honey (G)

Bruchetta is served as a gluten free option

 

MAIN COURSES

 

Roasted pork* with tomatosauce, cauliflower puree, roasted carrot and beans,

potatoes seasoned with parsley and parmesan (G, L)

 

Butter chicken* seasoned with pepper, lemon sauce, ratatouille and deep-fried roots (G, L)

 

Vegetable canneloni with spinach-ricotta filling, Marinara sauce, ratatouille and lemon sauce (L)

 

 

DESSERT

Strawberry-white chocolate tiramisu with almond liqueur (G, L)

 

* Country of origin: Finland




 


         

 

Hinnat

3-ruokalajin lounas 12€
2-ruokalajin lounas 10€
1-ruokalajin lounas 8€
SeAMKin Opiskelijoille 3-ruokalajin lounas 8€

** Pidätämme oikeuden menu- ja hintamuutoksiin.

 

Tervetuloa maittavalle lounaalle Prikkaan!