Lounas

Ravintola Prikka tarjoilee lounasta arkisin ilmoitettuina päivinä klo 11.00 – 12.30.

Lounasmenuun kuuluvat alkuruoka, kolme pääruokavaihtoehtoa sekä jälkiruoka. Pääruokavaihtoehtoja ovat liha-, kala-/kana- ja kasvisruoka.

Ravintolassamme järjestetään ajoittain myös buffetlounaita ja niistä ilmoitetaan aina erikseen.

Toivomme, että teet pöytävarauksen ensisijaisesti pöytävarausjärjestelmän kautta.

Varaathan aikaa vähintään tunnin vierailullesi.

Hinnat

  • 3-ruokalajin lounas (alku-, pää- ja jälkiruoka) 14€
  • 2-ruokalajin lounas (pääruoka + alku- tai jälkiruoka) 12€
  • 1-ruokalajin lounas (pääruoka) 10€

SeAMKin Opiskelijoille:

  • 3-ruokalajin lounas (alku-, pää- ja jälkiruoka) 10€
  • 2-ruokalajin lounas (pääruoka + alku- tai jälkiruoka) 8€
  • 1-ruokalajin lounas (pääruoka) 6€

Pidätämme oikeuden menu- ja hintamuutoksiin.

TIISTAI

MENU 21.3.

ALKURUOKAVAIHTOEHDOT

Mansikkainen halloumisalaatti (L, G)

Tulista tomaattikeittoa, basilikaa ja krutonkeja (G, VEG)

Bruschetta (G)

 

PÄÄRUOKAVAIHTOEHDOT

Lohimedaljonki, hollandaisekastiketta ja coleslaw’ta (L, G, K)

Rakkauden paprikoita (täytettyjä paprikoita) ja coleslaw’ta (L, G, K)

Nyhtöpossua, paholaisen kastiketta ja coleslaw’ta (L, G, K)

 

LISUKEVAIHTOEHDOT

Yrttitäytteisiä uuniperunoita (L, G)

Parsapeti, yrttiöljyä (L, G, K)

 

JÄLKIRUOKAVAIHTOEHDOT

Hopeatoffee-pannacotta ja marjoja (G)

Rakkauden suklaakakkua, suolaista karamellikastiketta, marjoja sekä tuorejuustovaahtoa (L, G)

 

 

KESKIVIIKKO

MENU 22.3.

ALKURUOKAVAIHTOEHDOT

Kylmää jogurttihernekeittoa (L, G, K)

Parsaa ja hollandaisekastiketta (VEG, L, G, K)

Lisäksi porkkanasämpylöitä (L, G, K)

 

 

PÄÄRUOKAVAIHTOEHDOT

Täytettyjä herkkusieniä ja vihersalaattia (VEG, L, G, K)

Aura-juustolla täytettyä kananrintaa ja vihersalaattia (L, G, K)

Naudan pippuripihvi ja kermakonjakkikastiketta, vihersalaattia (L, G, K)

 

 

LISUKEVAIHTOEHDOT

Bataattiranskalaisia (VEG, L, G, K)

Maalaisperunoita (VEG, L, G, K)

Yrttistä perunasalaattia (VEG, L, G, K)

Lisäksi valkosipuli- tai yrttimajoneesia (L, G)

 

 

JÄLKIRUOKAVAIHTOEHDOT

Raikastaa juustokakkua (VEG, L, G, K)

Marjaisa kimara (L, G, K)